Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

PRINT


DIREKTEPRINT


UTFRESING & GRAVERING


 

Vår Epson Surecolor printer er en av de beste på markedet. Printeren er kjent for å treffe PANTONE (PMS) farger med ekstremt høy presisjon, og vi har kalibrert vår til å være så nøyaktig som mulig.

Vi printer på materialer av beste kvalitet, avhengig av hvilke behov og egenskaper folien måtte trenge for å best sitte på underlaget. Alt fra kampanjefolie til murfolie, og syltynn wrappingfolie til tykk gulvfolie med anti-skli.

Printet blir videre laminert for at trykket holder seg. Hvilke laminat som blir brukt kommer an på materialet. Vi har tynn, tykk, og matt laminat. 

Vi tilbyr direkteprint på materialet du måtte ønske. Vår flatbedprinter kan printe opp til 300x250cm om gangen, med en maksimal materialhøyde på 5cm.

Printeren har UV lamper som størkner blekket mens den trykker, samt vakuum felt som sørger for at materialet sitter fast. Alt-i-alt så gir den et ferdig resultat som har lang holdbarhet og sterke farger.

Alt av material innenfor dimensjonale på maskinen kan trykkes på, så her er det bare til å være kreativ. Ibond, aluminium, børstet aluminium, glass, plexi, tre, isolasjonsplater, dører, osv. Hvilke material du velger styrer mye av stilen på printet. 

Selv vår kvalitet på folie og plott har sine begrensninger. Vi har Gerber fres som tar det til neste nivå. Fra plastikk til stål, fresen gjør jobben.

Om det skulle være bokstaver på fasaden, logo over repedisjonen, eller favoritt fotballaget på rommet, vi får det frest. Trenger du noe som holder for alltid eller ser eksklusivt ut, da er gravering direkte i materialet svaret.

Etter fresen kan produktet bli malt nedi graveringen eller helfoliert, alt ettersom hva du eventuelt ønsker, og som en selvfølge pusset rundt fresekantene for å oppnå best mulig resultat for deg. 


BILDEKOR

 


LASTEBILDEKOR


BÅTDEKOR

  

 

 

Noen vil ha en enkel logo med telefonnummer på siden, andre vil ha bilen dekket helt med flott fargeplott - felles for alle er, at de har skjønt effekten av effektiv bildekor. 

Vi har gjennom årene gjort hundrevis av biler med alle mulige hindringer og profiler. Vi har gått i og lært fra de fleste fellene som medfølger, samt har vi sett hva som funker eller ikke... dette er ikke et ukjent felt for oss. 

Folie av beste kvalitet med syltynn laminat er standard for å sørge at folien holder i maksimal tid, samt er vi ekstremt opptatt av å alltid ettervarme folien slik at limet får skikkelig grep før vi etterlater bilen i dine hender. 

Samt som bil, vi spesialiserer oss også på dekor til lastebil. 

Om det er snakk om ørn eller stjerne på hele siden, smålogo på hytten, eller lyskassefolie til lyskassen. Kanskje det er gigantiske logoer på semihengeren? Med eller uten riller, ingen problem. 

Vi kommer enten til deg for montering, ellers så er vi en av de eneste i bransjen som har en hall med åpning på rett over 4 meter som tar inn det meste. Lastebilen senket, spoileren lagt ned, antennen skrudd av, en i stige og en bak rattet. Dette kjenner vi til. 

Det var engang hvor navnet på båten ble malt med blokkbokstaver og resultatet ble, alt avhening av hvor stødig ''kunsteren'' var på hånden, VELDIG hjemmegjort å se på. Den tiden er forbi nå.

Vi leverer dekor til alt fra private småbåter til store containerskip og plattformer. Våre materialer er så slitesterke, at vi garanterer for dem både over og under vann.


SELVKLEBENDE MERKER

FROSTING

SIKKERHETSMERKING

Det er ikke alltid nødvendig med professionell hjelp til montering av klistremerker. Vi tilbyr en helt ny verden innen produksjon av selvklebende merker.

Printet folie, enkel folie, eller refleks? Kanskje printet refleksfolie?  Du bestiller, vi produserer. Det er ingen grenser innen utforming, samt ingen krav til minimumsbestiling.

Vil du dekke alt av ledninger og padder under pulten, markere glassvegger og dører, eller hele møterommet? Kanskje du plages av solen, men vil likevel ha naturlig lys inn på kontoret? Da er frost løsningen for deg. 

Vi har både produsert og montert frost siden vi kan huske. Lurer du på hvordan markering av glass og dør må gjøres for å følge regelverket? Spør oss! 

Vi kan tilby froststriper, eller frostfelt med og uten negativ utskjæring av din logo / annet ønskelig behov. 

Vi har høy kompetanse og lang erfaring innen sikkerhetsmerking av bedrift / prosessanlegg. Vår unike håndteringsmetode sikrer deg en oversiktlig og korrekt produksjon av alle typer sikkerhetsmerking. 

 


DØRSKILTER

Å fortelle om alle mulighetene innen dette ville tatt ALT for lang tid, derfor sier vi: Material, størrelse, farge og utforming bestemmer du. Ellers kan vi gi deg gode råd og veiledning, sånn at du kommer frem til den løsningen som passer deg og bygget ditt best. Det meste er mulig, og det er bare fantasien som setter grenser her. Vi leverer alt fra standardløsninger til flotte kombinasjoner av metal, tre og acryl.

BANNERE

Alt fra vanlige banner-ups i ulike størrelser til kjempestore bannere til både innen- og utendørs bruk. Vi har utvalget og kompetansen til å gi deg akkurat det du trenger.

IDEER & SKISSER

Vi har lang erfaring innen messer og utstillinger. La oss komme med forslag og skisser på hvordan du får mest ut av de kvadratmeter du har betalt for. 

 

Share on Facebook

Logg inn