Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

 

S

L

XL


Reklame på baksiden av busser i byen kan være effektiv av flere grunner:

Høy eksponering: Busser beveger seg rundt i ulike deler av byen og er derfor synlige for et stort antall mennesker. Dette gir høy eksponering for annonsen din, og det er mulig å nå ut til et bredt publikum.

Stor målgruppe / Lokal tilstedeværelse: Bussene reiser gjennom forskjellige byområder, og du kan selv velge busser som kjører spesifikke ruter. Dette gir deg muligheten til å nå en bred målgruppe og øke sjansene for å treffe riktig målgruppe for produktet eller tjenesten din. For lokale bedrifter gir bussreklame en spesiell fordel ved å markedsføre seg i sitt nærområde. Dette er spesielt nyttig hvis produktet eller tjenesten din er lokalt rettet. 

Lengre eksponeringstid: Folk som venter på bussholdeplasser, går langs gaten eller kjører bak bussen, har ofte lengre tid til å legge merke til og absorbere reklamen. Dette gir en lengre eksponeringstid sammenlignet med reklamer som passerer raskt, for eksempel på reklameplakater ved veikanten.

Bevegelse tiltrekker oppmerksomhet: Bevegelsen til bussen kan trekke oppmerksomhet til reklamen. Når folk ser på bussen som beveger seg, er det større sjanse for at de også legger merke til reklamen på baksiden.

Kostnadseffektivt: Sammenlignet med noen andre former for utendørs reklame, kan bussreklame være relativt kostnadseffektivt. Det gir god synlighet til en rimelig pris, spesielt i forhold til den potensielle rekkevidden og eksponeringen. En bussreklame er minimun 1 måned. 

 

Vi har gått sammen med VY hvor vi nå tilbyr reklame bak på bussene som kjører rundt i lokalområdet. 

Er du interessert? Kontakt oss så fikser vi design, størrelse, buss(er), pris, og ikke minst montering.

Share on Facebook

Logg inn