Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

SKILT / FASADE

Om du er nystartet bedrift, åpner en ekstra avdeling eller bare er lei av de gamle skiltene du har, så tilbyr vi en VERDEN av muligheter. Vi vil gjerne være rådgiver for deg og hjelpe med å velge den løsningen som passer ditt bygg, samt ditt budsjett best.

UTFRESING

Med vår freser kan vi levere logoer, våpenskjold osv. frest ut i en stripe av ulike materialer. Ingen jobb er for stor og ingen for liten heller. Ta kontakt for en prat om hva vi kan gjøre for deg!

GRAVERING

Selv vår kvalitet på folie og plott har sine begresninger - og her er gravering på metal- eller plastskilter et bra alternativ - eksempelvis til bruk av merking under ekstreme forhold som under vann eller ved konstant sol og vind. 

 


BOKSTAVER

Alle som ønsker å profilere et bygg, eller sette opp et skilt må i dag søke til kommunen om tilatelse. Bruken av utfreste bokstaver har vist seg å gjøre det enklere å få godkjent søknaden, da denne profileringsmåten bevarer arkitekturen på bygget.

SELVKLEBENDE MERKER

Vi tilbyr en helt ny verden innen produksjon av selvklebende merker. Hva med f.eks. -1 -4 farge trykk på refleksfolie skjert ut i akkurat den form du ønsker? Det er ingen grenser innen utforming og heller ingen krav til minimumsbestiling.

SIKKERHETSMERKING

Vi har høy kompetanse og lang erfaring innen sikkerhetsmerking av bedrift / prossessanlegg. Vår unike håndteringsmetode sikrer deg en oversiktlig og korrekt produksjon av alle typer sikkerhetsmerking. 

 


MASSEPRODUKSJON

Har du et ønske om å forenkle din bedrifts produksjon? Vi har hjulpet bedrifter til rimligere produksjon av deler til produkter. Som til noen av våre kunder, kan vi også tilby din bedrift SERVICE, hvor vi forenkler hele eller deler av produksjonen, og vår Gerber fres kan gjøre jobben fortere og billigere. Gebermaskinen er i stand til å masse-produsere alle mulige deler og elementer for industrien, både metall, tre og plast. 

BILDEKOR

Noen vil ha en enkel logo med telefonnummer på siden, andre vil ha bilen dekket helt med flott fargeplott - felles for alle er, at de har skjønt effekten av effektiv bildekor. 

Vi har kunnskapen og et enormt utvalg i materialer - alt sammen i beste kvalitet, så vi kan produsere bildekor av høyeste kvalitet til alle typer biler og motorsykler. Vi kommer gjerne med forslag på dekor på et bilde av din bil, så du kan se hvordan det blir innen montering. 

BÅTDEKOR

Det var engang hvor navnet på båten ble malt med blokkbokstaver og resultatet ble, alt avhening av hvor stødig ''kunsteren'' var på hånden, VELDIG hjemmegjort å se på. Den tiden er forbi nå - vi leverer dekor til alt fra private småbåter til store containerskip og plattformer. Våre materialer er så slitesterke, at vi garanterer for dem både over og under vann.


DØRSKILTER

Å fortelle om alle mulighetene innen dette ville tatt ALT for lang tid, derfor sier vi: Material, størrelse, farge og utforming bestemmer du. Ellers kan vi gi deg gode råd og veiledning, sånn at du kommer frem til den løsningen som passer deg og bygget ditt best. Det meste er mulig, og det er bare fantasien som setter grenser her. Vi leverer alt fra standardløsninger til flotte kombinasjoner av metal, tre og acryl.

BANNERE

Alt fra vanlige banner-ups i ulike størrelser til kjempestore bannere til både innen- og utendørs bruk. Vi har utvalget og kompetansen til å gi deg akkurat det du trenger.

TEKSTILMERKER

Vi produserer bokstaver og logoer i kvalitetsfolie som lar seg ''styrke'' på stoff, nylon og bevernylon.

IDEER & SKISSER

Vi har lang erfaring innen messer og utstillinger. La oss komme med forslag og skisser på hvordan du får mest ut av de kvadratmeter du har betalt for. 

 

Share on Facebook

Logg inn